VAN: Chris Coster

Beste vrouwenliefhebber,

Is het niet beschamend?

Iedere keer als je begint met seks, ben je binnen enkele minuten of zelfs seconden al bijna zover om klaar te komen… je lichaam spant zich aan, je adem wordt zwaarder… en het is al klaar voordat het begonnen is.

Ze kijkt naar je met een verbaasd en tegelijkertijd geamuseerd gezicht… ze zegt dat het niet uitmaakt, maar diep van binnen zou ze willen dat je het langer uithield en haar de tijd van haar leven gaf. Jij weet het, zij weet het en je kunt het zien in haar ogen.

Dus ja, het is beschamend maar eigenlijk gaat het nog verder.

Het is vernederend. Je voelt je er minder mannelijk door, of niet?

Op een bepaalde manier is het zelfs slechter als je dit probleem hebt in een langetermijnrelatie. Iedere keer je partner in haar ogen kijken na jouw slechte bedprestaties kan de romantiek echt doden.

Het kan heel vervelend zijn, of niet? Na een tijdje is te snel klaarkomen meer dan alleen een probleem in de slaapkamer… Het kan vele andere problemen in je leven veroorzaken. Je zelfwaardering, je stemming, je relatiesucces zo’n beetje alles kan negatief beïnvloed worden door je vroegtijdige ejaculatie.

Ik maakte me continu zorgen over dat mijn vriendin uiteindelijk zou vreemdgaan of me zou verlaten… Als ik haar niet kon bevredigen, waarom zou ze dan niet iemand anders zoeken die dat wel kon?

Helaas was dat ook precies wat ze deed.

Man o man wat waren dat slechte tijden, en waarschijnlijk ga je nu door hetzelfde heen.

Als je vindt dat je genoeg geleden hebt … Als je jezelf compleet gefrustreerd, beschaamd en machteloos voelt, elke keer weer als je seks hebt… Als het enige wat je wilt is dat je meer controle hebt over je ejaculatie en het langer uithoudt in bed…

… dan is de “Complete Ejaculatie Controle” methode precies wat je nodig hebt.

Eén Belangrijk Ding

Als je genoeg geleden hebt aan vroegtijdige ejaculatie, dan is er één belangrijk ding dat je moet weten…

Je bent niet alleen…

Om precies te zijn ben je verre van alleen.

Onderzoek wijst uit dat vroegtijdige ejaculatie een veelvoorkomend probleem is voor ongeveer tien procent van alle mannen (dit blijkt uit een recent Brits onderzoek onder duizenden proefpersonen).

Dus op ieder moment is er één op de tien mannen die eraan lijdt.

Het gemiddelde uithoudingsvermogen van een man met vroegtijdige ejaculatie is 1.8 minuten, terwijl een “normale” man het gemiddeld 7.3 minuten volhoudt (cijfers uit een onderzoek uit 2006).

Ook al kan het voelen alsof het een soort nare en vervelende ziekte is en alsof het allemaal jouw schuld is, dit is eigenlijk niet zo.

De kans is groot dat er medisch gezien niets met je aan de hand is.

Dit is de reden dat vroegtijdige zaadlozing in de meeste gevallen een goede mogelijkheid heeft om opgelost te worden.

Het is niet meer dan het toepassen van een reeks technieken en methodes.

Vroegtijdige zaadlozing is waarschijnlijk geen medisch probleem voor jou, maar je weet waarschijnlijk al te goed wat het effect ervan is op jouw leven.

Ik weet precies hoe jij je voelt, ik heb het ook meegemaakt…

Klein Geheimpje

Weet je, ik heb eigenlijk een klein geheimpje…

Ik heb de afgelopen acht jaar ervaring als sekscoach en heb al vele koppels geholpen met hun problemen in de slaapkamer.

Voordat ik coach werd, heb ik jarenlang moeten leven met mijn eigen vroegtijdige ejaculatie…

En eerlijk waar… ik kwam meestal binnen één à twee minuten klaar en soms zelfs binnen enkele seconden…

Na een paar hele korte relaties moest ik eerlijk tegen mijzelf zijn… de vrouwen waren seksueel onbevredigd en daarom werd ik keer op keer verlaten.

Er moest wat gedaan worden aan mijn vroegtijdige zaadlozing, anders zou ik mij voor de rest van mijn leven onzeker voelen in mijn liefdes- en seksleven.

Ik vroeg rond en zocht naar informatie, maar ik kwam niet veel verder dan tips over dat ik moest denken aan mijn oma of andere aseksuele gedachtes…

De tips die ik kreeg werkten niet, waren onpraktisch of hadden nauwelijks effect.

Ook de zogenaamde crèmes, pillen, erectiebandjes en anderen middeltjes deden geen wonderen en waren alleen maar weggegooid geld.

Ik was ervan overtuigd dat dit niet de oplossingen waren die snel en permanent werkten. Er moest een natuurlijkere manier zijn zonder veel geld uit te geven…

Ik begon toen alles zelf te onderzoeken en te testen. Ik heb de afgelopen jaren talloze boeken gelezen over dit onderwerp, wetenschappelijke verslagen, seksualiteit en anatomie, en heb talloze seminars bezocht over seks.

Op een dag ontdekte ik iets… Het was een methode die men over het hoofd had gezien en die mij wel de resultaten gaf die ik wilde… en eigenlijk was deze methode niet eens zo lastig.

Aan de hand van deze methode en andere technieken ontwikkelde ik een stappenplan, dat toegankelijk is voor iedere man.

Straks meer over deze oplossing… Voor nu, heb ik een aantal opvallende ontdekkingen gedaan tijdens mijn onderzoek die ik nu met je ga delen…

Drie Redenen

De meeste mannen kunnen de oorsprong van hun vroegtijdige ejaculatie vinden in één van de volgende drie oorzaken:

Hier zijn ze - bekijk gelijk welke op jou van toepassing zijn...

MASTURBATIE

Te veel masturbatie in je tienerjaren heeft je lichaam “hergeprogrammeerd” voor een supersnelle reactie. Of je het nou leuk vindt of niet, overmatige masturbatie kan vroegtijdige ejaculatie veroorzaken. Waarom? Simpel, het leert je lichaam te focussen op de verkeerde dingen… en als dit gebeurt is het allemaal voorbij.

INTENSITEIT

Voor sommige mensen is de opwinding en stimulatie van seks gewoon te veel. Daarom voelt het alsof je niet meer kan stoppen als je eenmaal bent begonnen. Het voelt alsof je van een steile berg afrijdt en merkt dat de remmen het niet meer doen. Het is gewoon niet meer te stoppen of te controleren.

GEVOELIGHEID

Sommige mannen hebben nou eenmaal een lichaam dat gevoeliger is dan die van een ander. Als je je ooit compleet overweldigd en machteloos hebt gevoeld tijdens de seks, dan is het goed mogelijk dat jij één van deze mannen bent. Maar maak je niet druk, het is eigenlijk een voordeel als dit voor jou van toepassing is.

Het klinkt misschien pittig om op te lossen en je hebt er misschien al een lange tijd last van, maar geloof me, hulp is geboden.

Hoe Peter van 30 seconden naar 30 minuten ging…

Peter is niet zijn echte naam, maar ik noem hem Peter vanwege zijn privacy.

Peter was een cliënt van me, die ik hielp tijdens het schrijven van mijn boek over het verhelpen van vroegtijdige ejaculatie . Hij had een redelijk ernstig geval van vroegtijdige ejaculatie.

Om alles nog even erger te maken voor onze Peter, kreeg hij zijn vorige gefaalde relatie maar niet uit zijn hoofd. Zijn vorige partner had hem verlaten door zijn blijvende vroegtijdige ejaculatie. Een verhaal dat ik vaker hoor.

Kan je je voorstellen hoeveel druk dit voor Peter heeft gezet op zijn nieuwe relatie? Het was begrijpelijk dat hij behoorlijk wanhopig was toen hij naar me toe kwam. Ik hielp hem uiteraard.

En dit is wat we deden.

Ik heb een tijdje besteed aan hem om alles te vertellen over waarom mannen last kunnen hebben van vroegtijdige ejaculatie en wat de oorzaken hiervan zijn.

Hierna gaf ik hem een aantal ideeën en technieken waarvan ik dacht dat ze hem zouden helpen om meer controle te krijgen.

Peter beloofde de technieken toe te passen en we maakten een afspraak voor de volgende week.

Toen hij de week daarna zijn hoofd liet zien, had ik gelijk door dat er iets veranderd was. Dit was omdat hij continu met een van oor tot oor lopende grijns op zijn gezicht rondliep. 

Het bleek dat hij zijn een uithoudingsvermogen sterk had verbeterd. Als jij ooit zoveel last van vroegtijdige ejaculatie hebt gehad als Peter, dan weet je dat zoiets een positieve impact heeft op je leven.

Binnen enkele weken kon Peter het 30 minuten volhouden in plaats van 30 seconden.

Dat zijn de momenten waarop ik me realiseer dat mijn methode wel degelijk werkt.

Dat is ook de reden dat ik deze methoden samen heb gevat in een makkelijk te lezen ebook… Elke techniek, elk geheim, en werkelijk alles wat ik weet over het genezen van vroegtijdige ejaculatie staat erin!

Let op! Mijn methode geeft je GEEN garantie dat je je ejaculatie gaat uitstellen

Er zijn al talloze succesverhalen voor je gegaan. Mijn adviezen werken dus.

Echter ga ik niet doen alsof mijn methode in 100% van de gevallen werkt, want dat zou slechts verkooppraat zijn. Geen enkele methode werkt namelijk voor de volle 100%.

Daarom kan ik je geen enkele garantie geven dat je wel of niet je orgasme gaat uitstellen.

Het is belangrijk om de oefeningen consequent uit te voeren en dus niet een week helemaal niets te doen. Helaas is er geen magische pil om binnen een dag volledig van je vroegtijdige ejaculatie af te komen… en ik voorspel dat die er nooit gaat komen.

Complete Ejaculatie Controle

Mijn Ebook Heb Ik "Complete Ejaculatie Controle" Genoemd


Informatief Ebook

Hier Is Een Kort Overzicht Van Wat Je Allemaal Leert In Mijn Informatieve Ebook

Een wetenschappelijk bewezen methode om je vroegtijdige ejaculatie aan te pakken

De gigantische fout die veel mannen maken die er alleen maar voor zorgt dat je nog sneller klaarkomt

Een seksuele techniek waar vrouwen van genieten en waarbij je het tegelijkertijd langer zult uithouden

De 4 stappen ademhalingstechniek die je direct kunt gebruiken om je ejaculatie uit te stellen

Hoe je ontdekt wat je “ejaculatieschakelaars” zijn, zodat je beter gaat begrijpen waar je aan moet werken

Het antwoord op de vraag of je visualisatie moet gebruiken tijdens je seksuele activiteiten… Het is niet wat je denkt!

Hoe je ondanks enorme opwinding toch meer beheersing kunt krijgen

Waarom jouw voorspel je kan belemmeren bij het beheersen van je vroegtijdige ejaculatie

Hoe je grotere en sterkere erecties krijgt… De sterkte van je erectie heeft een grote rol bij jouw ejaculatie controle en ik zal laten zien hoe je dit kunt verbeteren

Een techniek die je erectie sterker maakt, ook nadat je bent klaargekomen… zodat je snel weer door kunt gaan zonder tussenpauze

Hoe je jouw ejaculatiereflexen kunt herprogrammeren zodat het langer kan tegen intense stimulatie voordat jij je hoogtepunt bereikt… Dit zal jou de natuurlijke vaardigheid geven om het langer uit te houden.

En veel, veel en veel meer...

MIJN klanten

Lees Wat Klanten Over Mijn Ebook Zeggen...

Ultiem Leescomfort

Ultiem Gemak & Leescomfort Voor Alle Typen Toestellen
(Laptop / PC / Tablet / Mobiel / Smartphone / E-reader)

Na je bestelling kun je het ebook inclusief bonussen direct downloaden naar je toestel, of het nou een laptop, pc, tablet, mobieltje of smartphone is.

Ik heb een mobiele/tablet versie van het ebook gemaakt, net als een epub formaat voor e-readers en een mobi formaat voor Kindle lezers.

Tot slot zijn alle ebooks voorzien van een zeer uitgebreide en overzichtelijke inhoudsopgave.

Kortom, je kunt binnen nu en enkele minuten al beginnen met lezen, ongeacht op welk toestel je zit!

samenvattend:

 

Complete Ejaculatie Controle

Tips en technieken om het langer in bed uit te houden.

Normale prijs €80

Tijdelijke Actieprijs €67

Veilig Voorspel Voorbij

Tips om het het voorspel veilig voorbij te komen.

Normale prijs €15

Tijdelijke Actieprijs GRATIS

Orgasme Zonder Penetratie

Tips en adviezen om je partner zonder penetratie orgasmes te geven.

Normale prijs €15

Tijdelijke Actieprijs GRATIS

PC Spier Gids & Trainingsplan

Hoe je je PC spier traint voor meer controle in bed.

Normale prijs €15

Tijdelijke Actieprijs GRATIS

Voor Altijd Beheersing Programma

Leer hoe je voor altijd beheersing hebt over je vroegtijdige ejaculatie.

Normale prijs €19,97

Tijdelijke Actieprijs GRATIS

7 Tips voor Meer Plezier in je Seksleven

Tips om jullie seksleven spannender, speelser en minder beladen te maken.

Normale prijs €15

Tijdelijke Actieprijs GRATIS

Je Partner het Bed in Verleiden in 3 Stappen

Hoe je haar sneller in bed krijgt en haar enthousiaster maakt voor seks.

Normale prijs €15

Tijdelijke Actieprijs GRATIS

Levenslange Updates

Digitale updates van het boek Complete Ejaculatie Controle.

Normale prijs €15

Tijdelijke Actieprijs GRATIS

Totaal € 67

direct toegang

Plaats NU Je Bestelling Om DIRECT Te Downloaden
Normale Prijs € 190, - Vandaag € 67

Garanties Complete Ejaculatie Controle

Niet goed, Geld terug

Ik ben ervan overtuigd dat je met dit ebook een goede kans maakt om je orgasme langer uit te stellen. De technieken kunnen er mogelijk weer voor zorgen dat je huidige partner meer tevreden is over jullie seksleven. Als je het ebook leest en je bent toch niet enthousiast of het lukt niet om het langer uit te houden in bed, stuur mij dan een mailtje en je krijgt DIRECT het complete bedrag teruggestort!

60 Dagen Uitproberen

Als je het ebook waardevol vindt, houd je het. Als je niet tevreden bent, om welke reden dan ook, laat mij dat dan weten binnen de 60 dagen en ik stort direct je geld terug op je rekening. Geen vragen, geen moeilijkheden. Gewoon je geld terug tot op de laatste cent.

Binnen 1 Minuut Downloaden

Als je hier beneden op de 'Voeg toe aan winkelwagen' link klikt, ga je naar een beveiligde bestelpagina. Daar kun je je e-mailadres en betaalmethode kiezen. Na betaling kun je direct het gehele pakket downloaden naar je computer en beginnen met lezen. Ik wil je graag helpen om ervoor te zorgen dat je het lang uithoudt in bed en je vriendin meer genot geeft!

P.S. Onthoud dat je niets te verliezen hebt en dat er weer een mogelijkheid is dat je binnenkort je vroegtijdige ejaculatie onder controle hebt.

Als het niets voor jou is, kan je snel en makkelijk je geld terug krijgen dus vind je het jezelf niet waard om het tenminste te proberen?

Je kunt dit ebook al binnen een minuut lezen… dus klik nu hieronder op de bestelknop!

Ja Chris, Ik Wil Gebruik Maken Van Het Aanbod En Ontvang Direct Toegang Tot De Complete
Ejaculatie Methode En Alle Extra's!

Een wetenschappelijk bewezen methode om je vroegtijdige ejaculatie aan te pakken

De gigantische fout die veel mannen maken die er alleen maar voor zorgt dat je nog sneller klaarkomt

Een seksuele techniek waar vrouwen van genieten en waarbij je het tegelijkertijd langer zult uithouden

klik nu meteen op onderstaande knop...

klik hier om te beginnen met het complete

ejaculatie controle programma